Skip to main content

Sunt distracțiile un păcat?

Nu vă lăsați păcăliți de vreun preot sau păstor religios!
Distracțiile sunt un păcat, scopul lor este distragerea atenției de la Dumnezeu.

Niciodată în toată istoria lumii omenirea nu a avut atâtea distracții cum se întâmplă în zilele noastre.
Distracții de tot felul, prin care se pierde noțiunea timpului și prin care credința celor mai mulți se va răci (Matei 24:12).

Jocurile video dar și filmele, muzica, rețelele sociale, etc au fost create cu scopul de distracție. Iar prin această distracție omul este făcut să uite de lucrurile divine, de responsabilitate și este spălat pe creier zi după zi.


Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.