Cauta

Saturday, 16 May 2015

Conspiratia mondiala a Caselor de Pariuri - International Loto

Mafia Loteriilor internationale

Profituri de miliarde de Euro pentru .... pentru .. unii.

Furt fara precedent: influenta si spionaj - fonduri fara numar prin jocuri de noroc


Ne-am obisnuit deja sa vedem in locul bancilor si al farmaciilor apar case de pariuri. Pana cu ceva vreme in urma vedem pe orice artera principala banci si farmacii, acum vedem case de pariuri si cazinouri. Cum se poate?

Ei bine se poate. Si asta pentru ca prin metode neortodoxe sunt acaparati clienti noi zilnic, in timp ce jocurile "norocului" sunt deja facute, zaruri sunt deja aruncate.
Pana nu de mult nimeni nu ar fi gandit asa de departe, ca o mana de oameni numita general Mafia, sau putem sa o numim Organizatie, sau cum vrem; sa poata avea atata putere si influenta incat sa masluiasca pana si loterii din alte tari. Si referirea nu se face la loteria din alta tara pentru planul local, ci la loteriile din mai multe tari, cu case de pariuri din alte tari, dar cu un singur computer ce ofera castigul cel mai mic.
Daca privim istoricul caselor de pariuri din Romania vom vedea o crestere exploziva a profitului tuturor caselor de pariuri, si asta dupa ce au aparut jocurile de loto pe loterii internationale, si anume: Loto Polonia Multi si Loto Grecia kino.
Sume ursiase de bani sunt pariate zilnic, si profiturile duc spre cifre uriase, facand ca in prezent cea mai buna afacere sa fie Casa de Pariuri.
Loteria Greciei tine de Grecia iar Loteria Poloniei tine de Polonia.  Este oare posibil sa fie masluite ambele loterii intr-asa incat casele de pariuri din Romania si alte tari sa nu piarda bani?
Da. Desigur. Totul este facut computerizat si calculatoarele gasesc intotdeauna combinatiile de numere ce nu s-au jucat. Iar cand mai auzim pe unul sau altul ca a castigat o suma cat de cat, inseamna ca se jucasera sume uriase pe multe alte variante.
Totusi, este greu de crezut ca doar niste simpli patroni de case de pariuri pot face asa ceva, de accea logica ne impinge sa credem ca toate casele de pariuri sunt controlate din umbra de organizatii secrete, patronii caselor de pariuri sunt doar de fatada, iar profiturile sunt folosite in scopuri ascunse.
Pare o teorie a conspiratiei? Chiar este o conspiratie, una la nivel atat de inalt, si poate fara precedent in istoria lumii moderne.

citeste si:  afaceri cu bani putini 2015

1 comment:

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts