Skip to main content

Traim inca o viata prin vise?

Pentru că orice om visează in somn, ceva normal, și pentru că omul doarme o treime din zi – in medie – putem considera că trăim încă o viață in timpul somnului, prin vise?

Unii cercetători consideră că lumea din vis este tot atât de reală cât și cea din realitate, cu o mică excepție: în vis legile universului sunt altfel.

Visele sunt refulări ale conștientului în subconstient, informații gigantice ce nu își mai au rostul, ce nu mai contează. Cine decide ce contează sau nu? Mintea noastră, o parte a ei. Totuși, unele vise vin din altă parte, își au originea in imaginația noastră, în dorințele noastre cele mai aprinse.

Și un vis frumos spulberă cea mai neagră realitate. O zi de coșmar se poate încheia frumos dacă în somn suntem fericiți. Și câteodată, amintirea unei zile are in componența ei și un pic din vis. Iar pentru noi oamenii sfârșitul contează, ultima impresie: cu aceea rămânem.

Astfel un vis frumos se poate ușor transforma în amintire, și amestecându-se cu amintirile din realitate, va forma o amintire a unei vieți trăite frumos, fie ea și în mijlocul infernului.

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.