Skip to main content

Criza economică mondială și resetarea omenirii

Faptul că vom fi loviți de o criză economică mondială nu este o noutate.
Vrem nu vrem dolarul american este cea mai puternică monedă a lumii, și dolarul se clatină.
Despre resetarea omenirii s-a tot vorbit și se vede clar semne spre schimbare totală. O schimbare radicală mai exact a ceea ce înțelegem și trăim astăzi la nivel de politică, afaceri, relații cu publicul, legi, comerț, sistemul medical, etc

Însă niciodată o schimbare radicală (resetare) nu s-a făcut brusc. Și nu se poate face. Decât dacă urgența o cere. Iar urgență ar putea fi tocmai o criză economică cum nu a mai fost.
Cine este atent la semnalele de alarmă trase de mulți specialiști în economie știu deja că bula economică stă să exploreze.
Bursa internațională este ținută artificial sus timp în care guvernele lumii tipăresc (la propriu) bani mulți fără acoperire. 

După experiența neplăcută numită Covid economiile multor țări sunt în comă. Și în încercarea disperată de a repropulsa economia se folosesc stimulente. Adică bani de nicăieri.
Deși acești bani ar putea repune economiile pe picioare, posibilitatea să distrugă economiile este la fel de plauzibilă.

Aur și argint
Puține țări au suficient aur sau argint pentru a compensa o eventuală cădere a bursei sau monedei.
Lucru ce îndeamnă pe mulți la a se aventura spre criptomode, gen Bitcoin.
Însă unii analiști pariază pe faptul că un Bitcoin foarte puternic ar putea spulbera monedele fizice (în special dolarul american) lucru ce ar duce la o criză economică uriașă.

Criză, haos, reset
Din păcate cei mai mulți oameni nu sunt pregătiți pentru criză. Majoritatea trăiesc de la un salariu la altul.
Criza în primul rând va afecta joburile (și de aici sursa de venit a multora). 
Desigur în scenariul roșu putem avea o creștere colosală a infracțiunilor (furturi, tâlharii). Și chiar violențe stradale (revolte).
Dar cu sau fără scenariu roșu criza va fi văzută în farfurie. Mâncarea este nevoia imperativă, și de aici până la haos este un simplu pas.

Astfel că după criză și haos vom putea vedea un reset în toată regula.
Și dincolo de astea totul ține de subiectivismul fiecăruia (era mai bine înainte, e mai bine acum - căci stomacul decide).

Această resetare a omenirii nu mai este demult o simplă teorie, o simplă conspirație.
Dar, cu sau fără resetare. Criza bate la ușă.
Și toți cei ce vor fi găsiți fără rezerve vor suferi.

Alte articole:

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.